Blogs

Blog 01 Nieuwe features en een Nederlandse blog!

May 19, 2019

Welkom bij de nieuwe blog van PerfectPoker! Hier zullen we elke week een update posten over wat er deze week nieuw is, wat er in Nederland gebeurt is op het gebied van behendigheidsspellen of poker in het algemeen.

Deze week hebben we een aantal gloednieuwe features toegevoegd die het vermelden zeker waard zijn. In de grote update zitten onder andere het spelen als gastspeler, het veranderen van je inlogmethode als je een account hebt met je social media en de hele site is in het Nederlands vertaald. Dit laatste is het eerst waar ik over wil schrijven. We hebben als team toch besloten om de site geheel in het Nederlands te vertalen omdat dit de markt is waar we ons eerst op willen richten. Een aantal dingen zoals de gebruikersovereenkomst was al in het Nederlands omdat dit natuurlijk verplicht is, maar vanaf nu zal alle content in het Nederlands zijn. We zullen proberen door middel van vertalingen de site open te houden voor spelers die de engelse taal machtig zijn, maar we willen wel duidelijk de focus houden op Nederland.

De tweede nieuwe functionaliteit is er een die vanaf het begin af aan al besproken was met het team en testspelers, namelijk het spelen als gast. Het is duidelijk waarom deze feature belangrijk is en we zijn dan ook blij dat dit eindelijk mogelijk is. We hopen hiermee de grens een stuk lager te maken voor nieuwe gebruikers van de site om eens een spel te proberen. Natuurlijk kunnen we voor deze spelers niet de gebruikelijke ELO ranking bijhouden en deze wordt dus ook niet bijgehouden voor eventuele geregistreerde spelers in deze pot.

Tot slot wil ik het hebben over het veranderen van je inlogmethode als je een account had gemaakt met je social media. Deze feature is voor die mensen die toch liever niet hun sociale media gelinkt hebben aan een account waarmee ze mogelijk iets kunnen winnen. Het is makkelijker om via de social media een account te maken voor veel mensen, omdat ze waarschijnlijk in hun browser al ingelogged zijn. Dit grijpt eigenlijk ook terug op de vorige feature, het spelen als gast. We willen de drempel om mee te spelen zo laag mogelijk houden om zoveel mogelijk mensen in de lobby te krijgen. Hierdoor willen we bereiken dat er altijd wel een spel te spelen valt en dan niet perse tegen onze awesome robot!

Help ons door te spelen en feedback achter te laten op onze sociale media of telegram:

https://t.me/joinchat/A8lvlFE-vhtwThTH2r4cJA

www.facebook.com/perfectpoker

www.twitter.com/pokerperfect