Blogs

Blog 03 PerfectPoker presenteert: prijzenpakket!

Jun 06, 2019

Welkom bij de derde officiele blog van PerfectPoker! In de vorige blogs hadden we het voornamelijk over waarom we een markt zien voor PerfectPoker en over een aantal van de nieuwe features. Deze blog zal voornamelijk gaan over ons grote masterplan om meer klanten te trekken!

Dus, hoe willen we precies meer klanten gaan trekken? En wat willen we eigenlijk bereiken door meer klanten te hebben? In de versie van PerfectPoker die er nu aan zit te komen, de legale behendigheidsversie van poker, zit een enorme potentie voor mensen om tegen elkaar te spelen om te kijken wie de beste is. Hierbij komt geen geluk met de kaarten kijken, dus de uiteindelijke winnaar kan op zijn lauweren rusten in de wetenschap dat het geen geluk was maar pure behendigheid waardoor hij zijn winst behaalt heeft. Verliezers kunnen altijd oefenen om beter te worden, en hoeven nooit bij zichzelf na te denken wat er gebeurt zou zijn als ze alleen maar net even een andere hand kaarten hadden gehad.

Deze week willen we met jullie delen hoe onze eerste versie van het werkelijke product eruit gaat zien. Er zal een competitie gehouden worden tussen alle spelers die zich inschrijven. Deze competitie zal in beginsel altijd van week tot week lopen. Dus elke week begint er een nieuwe competitie op woensdagavond om 23:59 UTC+01:00. De winnaar van deze competitie zal worden bepaalt op basis van gewonnen credits of aantal gewonnen games of rating. Een combinatie van deze factoren is ook mogelijk. In de eerste instantie zullen wij ons voornamelijk richten op een van deze dingen, dus bijvoorbeeld als je de meeste credits gewonnen hebt in een bepaalde periode dan ben je de winnaar van die periode! Aan het einde van iedere nieuwe periode, dus elke keer op woensdag om 23:59 UTC+01:00, worden alle credits en andere dingen die meedoen voor de competitie gereset.

Dus, wat kan je winnen? In deze eerste versie van ons spel kan je een prijs winnen die volledig door PerfectPoker ingelegt wordt. Een gratis prijs zou je dus kunnen zeggen! Hoe hoog deze prijs is kan per periode verschillen en zal altijd bekendgemaakt worden op de voorpagina van www.PerfectPoker.nl. De hoogte van de prijs zal over het algemeen rond de tien euro per week zijn en het is mogelijk dat meerdere mensen de prijs winnen. We hopen dat een combinatie tussen deze gratis prijs en reclame maar ook positieve speelervaringen zullen leiden tot een toename in het aantal gebruikers. Wanneer dit eenmaal het geval is, zullen we doorgaan met de volgende stap in het process van ons spel ontwikkelen: het verdienmodel.

Op basis van de tijdsgebonden competities waar we het net over hadden zijn we ook bezig met een systeem waarbij de spelers elkaars inzet kunnen winnen. Voorbeelden hiervan zouden zijn dat men tien euro kan winnen als men niks inzet, en dus met een gratis account speelt, en hondert euro wanneer men wel inzet. Dit is echter maar een vrij algemeen voorbeeld want de hoogte van de daadwerkelijke prijs zou bepaalt worden door de inzet van andere spelers. Deze betalende groep gebruikers gaat vervolgens een fee betalen voor het in elkaar zetten van het spel en de dienst van het matchmaken die PerfectPoker verleent. Dit is het voorlopige verdienmodel.

Dus wat gaat er gebeuren? Zo snel mogelijk komen wij met een reclamecampagne voor onze fantastische GRATIS PRIJS. Houdt de sociale media, blog en de website goed in de gaten om de prijs als eerste weg te snaaien :-) Zo snel mogelijk daarna zullen we komen met een spelmodus waarin spelers tegen elkaar kunnen spelen voor een bescheiden bedrag. Hier komt waarschijnlijk ook een abbonementsvorm achtige korting in voor spelers die week op week willen meespelen voor de hogere prijs.

Hopelijk tot snel in de lobby bij www.perfectpoker.nl

- Team van PerfectPoker