Blogs

Blog 05 Het grote gratis prijzenspel!

Jul 13, 2019

Daar is hij dan eindelijk! De blog over het grote gratis prijzenspel van PerfectPoker. Iets langer dan een dag na de vorige blog, maar we moesten nog een aantal dingen regelen zoals de officiele startdatum van de gratis prijzen competitie. Hierover in een latere blog meer.

Ja, dat lees je goed, gratis prijs. Het doel van het spel is heel simpel: de beste PerfectPoker speler van de week krijgt elke week een gratis prijs. Deze prijs wordt per week bepaalt door PerfectPoker.

Hoe gaan we bepalen wie de beste PerfectPoker speler is? De winnaar zal bepaalt worden aan de hand van een systeem met credits. Elke periode zal er gespeelt worden met nieuwe credits, en ieder account krijgt aan het begin van iedere periode precies evenveel credits. De speler die aan het einde van de periode de meeste credits verzamelt heeft, heeft gewonnen! Deze speler wint dan de gratis prijs. Om deze prijs te claimen en overgemaakt te krijgen, moet de speler soms voldoen aan aanvullende eisen buiten het doorgeven van zijn rekening waarop PerfectPoker de prijs kan storten. Deze eisen kunnen gevonden worden in onze gebruikersovereenkomst.

Het spel zelf is al een aantal keer uitgelegd op andere plekken, maar voor de duidelijkheid zal ik het hier nog een keer kort opschrijven met betrekking tot deze grote gratis prijzenactie.

Iedere speler kan tafels openen, van 1 tot 5 andere spelers en van 0 credits tot het aantal credits dat de speler zelf in zijn account heeft. Vervolgens komt deze tafel openbaar in de spelerslobby te staan. Deze bereik je door wanneer je ingelogged bent te klikken op: speel. Ook wanneer je niet ingelogged bent kan je tafels maken, maar je kunt dan niet de mogelijkheid gebruiken om te spelen voor credits, en dus kun je de gratis prijs ook niet winnen.

De gratis prijs is dus alleen voor spelers die een account hebben gemaakt. Als het spel eenmaal gespeelt is worden de gewonnen of verloren credits worden bijgeschreven of afgeschreven van het account. Zoals al eerder gezegd krijgen alle geregistreerde accounts een nieuwe balans aan het begin van elke periode. Dit zorgt ervoor dat iedere ronde nieuwe kansen met zich meebrengt voor iedereen!

Wij van PerfectPoker verdienen nog geen geld aan deze speelmodus van gratis prijzen uitdelen. Waarom doen we dit dan? Om nieuwe klanten aan te trekken en om onze bestaande spelers een voorproefje te geven van de spanning die er straks komt kijken bij het spelen van een potje PerfectPoker. Dus wil je binnenkort een mooie grote gratis prijs winnen? Maak dan snel een account aan en speel om te winnen!

- Team van PerfectPoker